За WordCamp Sofia

Какво е WordCamp Sofia?

WordCamp Sofia е конференция, посветена на всичко, свързано с WordPress. Ако сте WordPress разработчици, създавате дизайн или се занимавате с маркетинг на WordPress продукти, това събитие е именно за вас.

WordCamp Sofia 2023 ще бъде 11-тата официална WordPress конференция в София и най-голямата до ден днешен. Надяваме се да съберем повече от 400 експерти от България и чужбина в просторните зали на София Тех Парк за ден пълен с нови контакти, интересна информация, обмяна на опит и най-вече – много нови приятели.

Кой организира WordCamp Sofia?

WordCamp Sofia се организира от екип от доброволци и всяка година много доброволци се появяват и в деня на конференцията, за да помогнат с успешното реализиране на събитието. Лектори на конференцията са опитни WordPress програмисти, дизайнери, собственици на бизнеси и маркетолози.

Как да си взема билет?

Билетите за WordCamp Sofia ще бъдат пуснати в продажба през февруари 2023. Ако имате желание да подкрепите събитието финансово, очаквайте нашите спонсорски пакети, които включват и билети за WordCamp Sofia.

Откъде да се информирам?

Следвайте WordCamp Sofia онлайн, за да се информирате първи за всички новини около събитието. WordCamp Sofia във FacebookWordCamp Sofia в Twitter и WordCamp Sofia в Instagram.