За WordCamp Sofia

For English, please click here.

Какво е WordCamp Sofia?

WordCamp Sofia е конференция, посветена на всичко, свързано с WordPress. Ако пишете, разработвате, създавате дизайн или се занимавате с маркетинг на WordPress продукти, това събитие е за вас.

WordCamp Sofia 2018 ще бъде осмата официална WordPress конференция в София и най-голямата до ден днешен. Надяваме се да съберем повече от 500 експерти от България и чужбина в уютните зали на Арена Младост София за ден пълен с нови контакти, интересна информация, много нови знания и най-вече – много нови приятели.

Кой оргаизира WordCamp Sofia?

WordCamp Sofia се организира от екип от доброволци и всяка година много доброволци се появяват и в деня на конференцията, за да помогнат с успешното реализиране на събитието. Лектори на конференцията са опитни WordPress програмисти, дизайнери, собственици на бизнеси и маркетолози.

Как да си взема билет?

Билетите за WordCamp Sofia ще бъдат пуснати в продажба в началото на септември. Ако имате желание да подкрепите събитието финансово, очаквайте нашите спонсорски пакети, които включват и билети за събитието, на 10-ти септември.

Откъде да се информирам?

Следвайте WordCamp Sofia онлайн, за да се информирате първи за всички новини около събитието. WordCamp Sofia във FacebookWordCamp Sofia в Twitter и WordCamp Sofia в Instagram.