Организатори | Organizers

Юлияна Йорданова

Юлияна pаботи в Human Made като Senior Project Manager. Подпомага осъществяването на големи медийни проекти и решения за корпоративни клиенти. Има над 10 години опит, част от тях е оглавявала WordPress агенция. Организатор е за трети път, като и тази година е начело на екипа, който се грижи за спонсорите на WordCamp Sofia.

Христо Христов

Христо е част от екипа на HostAsset. Запознава се с WordPress през 2011 година, но активно работи с него през последните три години.

Миналата година участва като доброволец, а тази се включа в организацията на WordCamp Sofia 2018.

За него е чест и удоволствие да е част от екипа и да работи с изявени професионалисти.

През свободното си време обича да чете, да кара велoсипед и да се занимава с различни практики от тибетските духовни традиции.

Росен Захариев

Росен е backend developer на свободна практика. Пътуващ и опитващ се да опознае колкото се може повече от света. Росен е част от екипа на WordCamp Sofia за поредна година след като беше доброволец няколко години подред документирайки събитието с фотоапарата си като част от аудио-визуалния ни екип.

През 2018-та година Росен е начело на екипа, който осигурява техническата поддръжка на събитието.

Петя Райковска

Петя управлява големи медийни проекти в Human Made, ръководи екипа от преводачи на WordPress и е част от организацията на няколко големи WordPress събития. В екипа на WordCamp Sofia e от 2013-та и помага с различни неща от комуникация през спонсори, лектори, логистика, contributor day и детските работилници. През 2018-та година Петя е начело на екипа.

Николай Кръстев

Николай Кръстев е SEO оптимизатор, маркетьор, рекламист, сертифициран Google AdWords, Goоgle Analitycs и Microsoft BingAds специалист. Занимава се с оптимизация на уеб сайтове за търсачки от 2009 г. насам. Google local guide, ниво 8. С колеги развива NT Websites – компания за изработка на уебсайтове и онлайн магазини, базирани на WordPress. WordPress contributor в екипа на преводачите.

Включва се за първи път в екипа на WordCamp Sofia, където ще бъде част от екипите дизайн и комуникации. Mожете да го откриете в Twitter или Facebook.

Мартина Колева

Мартина е Project Manager и е част от организационния екипа на Rails Girls Sofia и CoderDojo Bulgaria. Дейно подкрепя инициативи свързани с програмиране за деца и е превела книгата Hello Ruby на български език. Марти е дизайн ентусиаст, а тази година помага на WordCamp Sofia с цялостната комуникация на събитието.

Марина Васильовска

Марина за пръв път стъпва в дебрите на дигиталният свят през 2009 и оттогава доволно се скита из тях, като през годините почти неизменно работи с WordPress. През 2018 напуска корпоративният свят и започва да се занимава самостоятелно с дигитален маркетинг. Тази година с удоволствие отново се присъедининява към организаторите на WordCamp Sofia като член на  маркетинг екипа. Можете да я откриете по всяко време в Twitter и Facebook

Камен Станев

Камен e програмист с 20+ години опит. В момента работи в Automattic, а WordPress понякога го дразни, но въпреки това помага на българската общност и WordCamp Sofia от няколко години, a тази година ще се занимава с нашите чудесни доброволци.

Камен е в Тwitter на @hambai

Исмаил Исмаил

Исмаил се включва в организацията на WordCamp Sofia за първи път, като ще помага на екип Лектори.

Работи с WordPress активно от 2 години с фокус върху accessibility и web accessibility.

Mожете да го намерите в Twitter, Facebook и Instagram.

 

Ивелина Димова

Ивелина Димова е WordPress Engineer в HumanMade. Занимава се с различни WordPress проекти, плъгини и теми, борави еднакво умело с frontend и backend. Обича да пътува, а в свободното време тренира или обучава йога. Ив е редовен доброволец и лектор на WordCamp Sofia. За втора поредна година се включва в организационния екип – този път като speakers wrangler!

Диана Кошеджийска

Диана консултира бизнеса в сферата на имейл маркетинга, оптимизиране и автоматизиране на процесите. Занимава се с маркетинг от 10 години и за първа година е част от екипа на WordCamp Sofia

Ванина Иванова

Ванина е специалист по дигитален маркетинг, блогър и дългогодишен ползвател на WordPress. CMO на AdEx Network. Фен на WordCamp e от доста време, помагала е на WordCamp Sofia и WordCamp Varna, а тази година за втори път е част от екипа организатори на WordCamp Sofia. Интересува се от open source проекти, блокчейн и киберсигурност. Можете да я следвате в Twitter: @inks.

Aтанас Ламбев

Атанас е дизайнер с повече от 15 години опит като се занимава с различни видове дизайн – от печат до уеб и 3D за фантазия. С WordPress работи от 2010-та година и следи от близо развитието му. Доброволства на WordCamp Sofia и WordCamp Varna, а от тази година се включва в екипа на WordCamp Sofia като основен дизайнер на събитието. Атанас е любител фотограф.

„Спрете ли да мечтаете всичко е свършено… мечтайте, толкова е лесно.“