От доброволец до организатор – Христо Христов

Казвам се Христо Христов и съм част от екипа на HostAsset. През миналата година се включих в събитието WordCamp Sofia 2017 като доброволец, а тази година вече съм част от организационния екип на WordCamp Sofia 2018.

Причината да се включа като доброволец на WordCamp Sofia 2017 г. беше, че исках да съм полезен към WordPress общността и да придам допълнителна стойност на моята работа с WordPress.

В деня на събитието бях приятно изненадан от професионализма и компетентността на организаторите на WordCamp Sofia 2017. В екипа кипеше ентусиазъм и позитивно настроение от рано сутринта, а и лекторите също придадоха стойност на това незабравимо усещане, че си част от едно такова голямо събитие. Трудно е да се опише с думи атмосферата, тя просто трябва да се усети!

Денят ми премина бързо и интригуващо – като доброволец първо помагах при регистрацията на посетителите, а след това участвах в техническия екип за запис на лекциите. Това ми позволи едновременно да се запозная с интересни хора, да получа нови умения и да слушам голяма част от лекциите, които бяха интригуващи за мен.

Страхотните лекции и придобити знания са безценни! Това събитие ме направи горд, че съм част от толкова голяма общност, общност която не спира да си помага и развива. Тези позитивни и незабравими спомени ме подтикнаха да стана част от екипа на WordCamp Sofia 2018, и да съм още по-полезен на WordPress общността.

Като доброволец ще помогнете за безпроблемното провеждане на събитието и ще подкрепите нашата WordPress общност. Също така, това е чудесна възможност да се запознаете с повече хора в общността, да задълбочите знанията си и да се привържете към софтуера с отворен код, който всички използваме и обичаме.

Привилегии за доброволци включват:

  • Ще сте съществена част от управлението на успешен WordCamp Sofia 2018
  • Ще имате възможност да се срещнете с лектори, изявени професионалисти в своята област.
  • Ще подпомогнете и поддържате WordPress общността в България.
  • Ще се запознаете се с ентусиасти, потребители и професионалисти на WordPress. Направете нови контакти, срещнете нови приятели и останете развълнувани от WordPress.
ВКЛЮЧИ СЕ КАТО ДОБРОВОЛЕЦ