Може ли WordPress да бъде част от бъдещето на WEB 3.0?

Може ли WordPress да бъде част от бъдещето на WEB 3.0?

Концепцията за WEB 3.0 е свързана със създаването на по-сигурно и защитено уеб пространство, в което потребителите могат да се чувстват спокойни, че данните им ще останат конфиденциални. Развитието на тази идея се базира на блокчейн технологиите, които имат за цел да направят мрежата абсолютно децентрализирана.

В презентацията си, Тодор Пулев ще запознае аудиторията със същността на WEB 3.0 и последните действия, които предприема WordPress в тази посока. Ще научите повече информация за плъгини и интеграции, които са базирани на WEB 3.0 фундамента, както и за предимствата на тази концепция.

Тодор Пулев е приготвил реален пример от практиката, включващ български WEB 3.0 проект, оценяван на повече от 14 милиона долара. Той ще сподели защо „custom” уебсайта за този проект е заменен с WordPress инсталация, с която по-лесно да се преследват поставените бизнес цели пред екипа.

Темата е подходяща за всякаква аудитория, тъй като няма да се изискват знания за WEB 3.0 или задълбочена DEV експертиза на ниво WordPress или блокчейн технологии.

Лектор