Тодор Пулев

Тодор Пулев

Тодор Пулев

Тодор Пулев е бизнес консултант и маркетинг експерт с огромен брой проекти зад гърба си. Той е партньор в creative агенция и тийм лидер на маркетинг екипа в нея. Последните 7 години консултира множество български и международни компании, като спомага за оптимизацията на техните бизнес модели, създаването на маркетинговите им стратегии, както и в планирането за последващо развитие на дигиталните им активи.

Тодор Пулев започва WordPress приключението си през 2017-та година, мотивиран от желанието сам да създаде уебсайт. Привлечен от WordPress общността, той продължава да следи трендовете в нея, както и да допринася за нейното развитие, тъй като приема тези си действия като кауза.

Има опит като лектор на WordPress събития, които са провеждани в София и Пловдив, а отзивите за презентациите му са чудесни, тъй като на тях споделя специфично ноу-хау, което прилага в практиката си с клиенти.

Тодор Пулев определя себе си като предприемач, бизнес анализатор и маркетолог, който обича да споделя знанията си и желае да помага на хората да преследват успешно целите си.

Сесия